Alder er fortsatt ingen sykdom

I dag har jeg bursdag, og fyller 41 år. Hurra for meg!

Ole-Einar Bjørndal satser videre mot OL 2018, og jeg (uten sammenlikning for øvrig) satser også videre.

Jeg satser mot å se hvor mye (mer) jeg kan løfte, hvor fort jeg kan løpe, hvor langt jeg kan gå, hvor mye jeg kan bære.

Jeg satser videre mot å fortsatt klare å heve min egen kroppsvekt, klatre, krype, rulle, sprinte, ta burpees. Jeg satser videre mot å bade i sjøen i alle årets måneder. Jeg satser videre mot å kunne gå på alle fjelltopper i Norge. Gå alle skiturene. Hoppe fra 10-ern. Eller i alle fall 5-ern.

Jeg satser videre mot å kunne være våken, konsentrert og tilstede gjennom en hel arbeidsdag. Jeg satser videre på å kunne sove gjennom hele natta, og fortsatt kunne sykle et par mil i soloppgang til jobben i Sandefjord.

Jeg satser videre mot å lære nye ting, lære nye fag, lese mange flere bøker, høre på enda mer musikk, være enda mer ute, og gå enda mer barbeint i kupert terreng.

Jeg satser videre mot å lage enda bedre mat, spise mer mat, og finne mer mat ute i naturen. Jeg satser videre mot å være sammen med ålreite folk, treffe nye folk, ha interessante samtaler, og kødde og le. Jeg satser videre mot å være kronisk frisk.

Det er jo blitt en klisjé; men Arne Næss sa det, og disse løperne sier det: Du slutter ikke å løpe fordi du blir gammel, du blir gammel fordi du slutter å løpe.

12593670_10153964659913573_9024239938105166189_o

One thought on “Alder er fortsatt ingen sykdom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *